Het exclusieve themafeestje op maat

Wij bieden ook exclusieve kinder- en themafeestjes aan.

Zou jij ook je kind een exclusief feestje gunnen? Een met alles er op en er aan? Maar ontbreekt het je aan tijd en misschien wel aan idee├źn? We nemen graag deze taak van je over.
Wij hebben inmiddels een ruime ervaring in het organiseren en het geven van kinderfeestjes. We weten inmiddels  ook wel wat de kinderen erg aanspreekt. Onze exclusieve feestje zijn tevens unieke feestjes omdat ze worden gemaakt voor jouw kind. Je hoeft nergens aan te denken, wij regel het feestje van a tot z. Wij verzorgen de uitnodigingen, de aankleding van de ruimte, de feestkleding en de catering. Mocht je thuis niet voldoende ruimte hebben dan regelen we ook nog een geschikte locatie bij jullie in de buurt.

Een kleine greep aan opties:

  • Een creatieve workshop in het Groninger Museum waarna we een high tea hebben op een adembenemende locatie in de stad Groningen,
  • Verkleden als een jonkvrouw en wandelen (spelletjes doen) op een borg in Groningen,
  • ..........

Voor meer informatie kun je ons een mail sturen en je wensen duidelijk maken. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Houd er wel rekening mee dat je minimaal 2 maanden voor de feestdatum een feestje reserveert.

kinderfeestje-tuinfeestje-pannenkoekenfestijn

Kinderfeestje op maat

bestel deze kist